De winnaar van de Kerst/winter-outfit ontwerpwedstrijd!

In onze Hoeve Vredeveld Aftel kalender/thuiswerk-pakket van 25 december t/m 5 januari zat op dag 6 (30 december) de opdracht om Sjaak een leuke kerst of winter-outfit te geven!
De tekening/het knutselwerkje mocht iedereen meenemen naar de zorgboerderij en Sjaak mag als jury zijn favoriet uitkiezen.


Zojuist heeft Sjaak de winnaar bekend gemaakt:

”Deze heb ik als winnaar uitgekozen. Dit is een kerst outfit maar ook een goede winter outfit. Een stropdas is nooit mijn dingetje geweest, deze sjaal ziet er warm uit. Het is lastig om een winnaar uit te kiezen ik heb er vaak langs gelopen en getwijfeld. Ik heb zelf een roze overhemd, daar krijg ik wel eens compliment over. Dus misschien ook wel bij een roze broek! T was leuk al die verschillende outfits te zien. Bedankt allemaal!!”

De Winennde inzending
Hier zijn alle mooie inzendingen