Open Dag Hoeve Vredeveld

Op zaterdag 10 juni houdt Hoeve Vredeveld een open dag. Er is van alles te doen en te zien; in de kassen, de stal en de tuin. De boerderijwinkel is natuurlijk ook geopend, met veel lokale producten. Er zijn op de boerderij koeien, kippen, geiten, ezels, vogels, cavia’s en konijnen. Een grote pluktuin, volière en kassen.

Kinderen kunnen op de open dag kriebelbeestjes zoeken, je eigen bos bloemen plukken, op het springkussen of kijken hoe leden van houtdraaiersvereniging De FlevoDraaiers mooie houten tollen draaien! Een imker komt alles vertellen over bijen en hoe honing gemaakt wordt.

Er is natuurlijk ook gedacht aan de innerlijke mens; behalve een lekker ijsje, koffie/thee/limonade/cake is er ook een frietkar die z’n Flevolandse frietjes verkoopt en bitterballen van het rundvlees van de eigen boerderij.

De zorgboerderij heeft afgelopen jaar het erf aan de overkant van de weg ook in gebruik genomen. Normaal gesproken is deze kleinschalige, rustige locatie niet open voor publiek maar op 10 juni laten we iedereen graag zien hoe leuk het hier is.

U bent van harte welkom! Gratis entree, geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. De zorgboerderij is gevestigd aan de Zeeasterweg 15 in Lelystad.