Hoeve Vredeveld heeft ook een boerderijwinkel. We bieden een zo groot mogelijk assortiment van echte streekproducten aan. Allemaal moois uit Flevoland!

Boerderijwinkel

Hoeve Vredeveld heeft een gezellige, ruime winkel op de boerderij. We verkopen allerlei eigen producten, waaronder het vlees van onze Hereford koeien en de melk van de melkkoeien. Maar ook eieren, bloemen, groente, fruit en planten.

Daarnaast vindt u er veel producten van boeren uit de omgeving. Zo hebben we aardappelen, uien, appels, (spelt)meel, bier, wijn, sappen, advocaat, chips en boerenkaas. We vertellen waar de producten vandaan komen en hoe ze gemaakt worden.

Doordat we ook tal van biologische, Nederlandse producten van landelijke groothandels afnemen kunt u voor bijna alle boodschappen in de boerderijwinkel terecht!

We zijn constant bezig om ons assortiment uit te breiden met lekkere, gezonde, lokale en biologische producten. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor leuke cadeautjes gemaakt door onze deelnemers aan de dagbesteding.

Openingstijden boerderijwinkel:
Ma t/m za van 9:00 tot 17:00 uur

Winkel is gesloten op alle wettelijke feestdagen en op zondag

Daarnaast kunt u terecht voor leuke cadeautjes, gemaakt door onze deelnemers aan de dagbesteding.

Boerderijwinkel Hoeve Vredeveld