Vacature Handige begeleider dagbesteding

Zorgboerderij Hoeve Vredeveld biedt dagbesteding aan deelnemers met allerlei achtergronden. Elke dag bieden we aan zo’n 35 deelnemers (volwassenen en jongeren) een gezellige en leerzame dagbesteding. Met z’n allen verzorgen we de winkel, de dieren, werken we in de tuin en doen diverse technische klussen. Door het groeiende aantal deelnemers zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Ben jij die
Handige begeleider dagbesteding (32-40 uur)
Die we zoeken?

Wij zijn op zoek naar een collega die onze deelnemers meeneemt en uitdaagt om samen planmatig klussen op de boerderij aan te pakken. Deze klussen kunnen divers zijn: van het leggen van bestrating, het schilderen van kozijnen, het maaien van gras, diverse werkzaamheden bij de koeien, of bijvoorbeeld het oogsten van allerlei agrarische producten. Het is belangrijk dat je fysiek in goede conditie bent om deze werkzaamheden op te pakken. Op de boerderij is van alles te doen en dat maakt het ook zo leuk. We zoeken iemand die affiniteit heeft met onze doelgroepen, die feeling heeft met de agrarische omgeving en buitenwerkzaamheden en die het niet erg vindt om zelf de handen uit de mouwen te steken door zelf het goede voorbeeld te geven. Wij werken vanuit een goede relatie met de deelnemers en op basis van vertrouwen.

Heb je op het moment van solliciteren (nog) geen diploma voor activiteitenbegeleider maar herken jij jezelf verder wel in het profiel, ook dan gaan we toch graag met je in gesprek. Wellicht ben je wel bereid dit diploma op termijn te gaan behalen. Jouw ervaring en instelling vinden wij minstens zo belangrijk. 

Hoeve Vredeveld is een werkomgeving waar je veel voldoening uit je werk kunt halen. Heerlijk in de natuur werken in een no-nonsense omgeving. Jouw inzet maakt direct het verschil voor onze deelnemers. Gezelligheid, kameraadschap en saamhorigheid zijn belangrijke omgangsvormen op de zorgboerderij. Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Sociaal Werk, afhankelijk van leeftijd en ervaring is deze functie ingedeeld in schaal 5 of 6. De CAO biedt naast vakantiegeld ook een eindejaarsuitkering.  

Ben je geïnteresseerd om ons team te komen versterken? Stuur ons dan een motivatiebrief met CV naar info@hoevevredeveld.nl. Heb je specifieke vragen over deze functie, neem dan contact op met Astrid van Telgen op 06-14154993. De vacature sluit op 11 maart 2024, daarna zullen we overgaan tot een selectie.

Hoeve Vredeveld
Zeeasterweg 15
8219 PM Lelystad